csakra ékszer egyedi megrendelésre is készül. Viseljen olyan ékszert, amit az Ön által választott ásványokból állított össze!

csakra ékszer egyszerre gyönyörű kiegészítő és gyógyító ékszer is, ami képes a kibillent egyensúly visszaállítására. A lélek, a szellem és a test harmóniáját nem könnyű fenntartani, a modern világ folyamatosan kihívások elé állít minket. A stressz, az elvárások, a rohamtempó miatt nagyon könnyű elveszteni a fókuszt és szinte észrevétlenül kibillenni az egészséges egyensúlyból. A természetben mindig megtalálhatjuk azokat az energiaforrásokat, amik segítenek abban, hogy visszakapjuk a szellemi frissességünket, a jó közérzetünket vagy a lelki békénket. A csakra ékszerek viselése ebben segít. A természetben keletkezett ásványok, kövek a csakra pontokra hatnak, jótékonyan hatnak a testünkben található csakrák energiaellátása.

csakra ékszerek változatos formában és színben készülnek, természetesen csak azokat a kiegészítőket nevezhetjük csakra ékszernek, amiket valódi ásványok és kövek alkotnak. A kövek típusa és színe is meghatározó, ezért a tudatos összeállítása egy nyakláncnak vagy karkötőnek meghatározó. A webáruházunkban kaphatóak olyan csakra ékszerek, amik előre megtervezett darabok, de a vásárlóknak van lehetősége kiválasztani is, hogy milyen köveket szeretnének viselni. Az egyéni igényekhez tervezett csakra ékszer a viselőjét olyan módon képes ellátni energiával, ami a legjobban támogatni tudja a személyes energiaközpontjai harmonikus működését. A szivárvány hét színe és megannyi ásvány közül választhat, ha eredeti és hatásos csakra ékszert szeretne vásárolni magának vagy akár ajándékba, valaki másnak.

A csakra ékszerekből igényes, értékes és dekoratív karkötők, nyakláncok, bokaláncok és medálok is készülnek, amiket azonnal meg tud vásárolni a webshopból. Az ékszerek a www.asvanyekszerbolt.hu honlapon elérhetőek kész formában vagy egyedi megrendeléshez is. Az itt készült ékszerekről bármikor kérhet részletesebb felvilágosítást az egyik elérhetőségen: mykriszta@gmail.com, +36-30-51-77-461.