Divat

Csakra ékszer választott ásványokkal

csakra ékszer

csakra ékszer egyedi megrendelésre is készül. Viseljen olyan ékszert, amit az Ön által választott ásványokból állított össze!

csakra ékszer egyszerre gyönyörű kiegészítő és gyógyító ékszer is, ami képes a kibillent egyensúly visszaállítására. A lélek, a szellem és a test harmóniáját nem könnyű fenntartani, a modern világ folyamatosan kihívások elé állít minket. A stressz, az elvárások, a rohamtempó miatt nagyon könnyű elveszteni a fókuszt és szinte észrevétlenül kibillenni az egészséges egyensúlyból. A természetben mindig megtalálhatjuk azokat az energiaforrásokat, amik segítenek abban, hogy visszakapjuk a szellemi frissességünket, a jó közérzetünket vagy a lelki békénket. A csakra ékszerek viselése ebben segít. A természetben keletkezett ásványok, kövek a csakra pontokra hatnak, jótékonyan hatnak a testünkben található csakrák energiaellátása.

csakra ékszerek változatos formában és színben készülnek, természetesen csak azokat a kiegészítőket nevezhetjük csakra ékszernek, amiket valódi ásványok és kövek alkotnak. A kövek típusa és színe is meghatározó, ezért a tudatos összeállítása egy nyakláncnak vagy karkötőnek meghatározó. A webáruházunkban kaphatóak olyan csakra ékszerek, amik előre megtervezett darabok, de a vásárlóknak van lehetősége kiválasztani is, hogy milyen köveket szeretnének viselni. Az egyéni igényekhez tervezett csakra ékszer a viselőjét olyan módon képes ellátni energiával, ami a legjobban támogatni tudja a személyes energiaközpontjai harmonikus működését. A szivárvány hét színe és megannyi ásvány közül választhat, ha eredeti és hatásos csakra ékszert szeretne vásárolni magának vagy akár ajándékba, valaki másnak.

A csakra ékszerekből igényes, értékes és dekoratív karkötők, nyakláncok, bokaláncok és medálok is készülnek, amiket azonnal meg tud vásárolni a webshopból. Az ékszerek a www.asvanyekszerbolt.hu honlapon elérhetőek kész formában vagy egyedi megrendeléshez is. Az itt készült ékszerekről bármikor kérhet részletesebb felvilágosítást az egyik elérhetőségen: mykriszta@gmail.com, +36-30-51-77-461.